Tilmeld dig Pilors og begynd at tjene penge


 

Bliv synlig for kunderne med et enkelt klikFrisørfaget er på mange måder en spændende branche. Alle i hele verden har brug for en dygtig frisør og mange kunder har personlige realtioner til deres frisør. Oftest booker man den samme frisør igen og igen. Dette er den helt klassiske måde at drive en frisørsalon på.

Men hvis vi frisører gerne vil have glæden til at fortsætte, er vi nødt til at følge den movement som i øjeblikket foregår i alle brancher – digitaliseringen. Vi skal være stolte af vores fag, som altid er i bevægelse. Sammenlignet med andre brancher, er selve måden vi tilrettelægger vores frisørbesøg og måden det bliver udført på, ikke blevet revolutioneret på noget tidspunkt.

Men hvad nu hvis kunderne, kunne anmode dig om en klipning via deres telefon? Uanset om det er søndag formiddag eller fredag aften? Eller måske blot udfylde nogle af hullerne i din salons kalender, grundet fx afbud? Med Pilors kan du som frisør være pa arbejde hvor som helst og når som helst. Alt du behøver er dit værktøj, dine kreative evner, og selvfølgelig Pilors App'en. Du bestemmer selv med et enkelt klik, om du er åben for bookinger.

Når du har oprettet dig som frisør, taster du blot dine ydelser og priser ind, samt nogle billeder efter eget valg. Dette kan fx være billeder af dit arbejde eller af din salon, personale, eller andet. Såfremt du er sat som ”åben for bookinger” i App'en, så kan alle Pilors brugere se at du er aktiv, og at der er mulighed for at booke en klipning hos dig. Såfremt du ønsker at tage en booking, så accepterer du blot anmodningen, hvorefter kunden får besked. Kunden får en rutevejledning og ankommer på det bookede tidspunkt. Når kunden er færdig med sin behandling, afslutter du blot opgaven via App'en og betalingen overføres til din konto. Nemt, ikke?

Hvad koster det?

Det er 100% risikofrit at være frisør på Pilors. Først når du afslutter en booking, trækker Pilors et fast gebyr på 20% af hver transaktion.

Svarende til, at hvis du har udført opgaver for DKK 4.000 på en måned, så afregner Pilors DKK 3.200 til din bankkonto. Eller med andre ord, hvis du foretager en klipning til DKK 200, så får du DKK 160 direkte ind på din konto.

Brug for ekstra arbejde, frisør?

- Opret din profil hos Pilors i dag!

Opret gratis din profil som frisør

Bestem selv dine arbejdstider

Modtag betaling direkte via vores app

Vil du være en del af Pilors?

Download appen i dag - og opret dig som frisør!


Frisør job – arbejd hvor du vil, når du vil


Er du frisør og vil du gerne have frihed til at arbejde hvorhenne du vil og hvornår du vil? Med Pilors er det dig der er chef og du bestemmer selv både arbejdssted og arbejdstider. Pilors er verdens første og største frie markedsplads for frisører. Opret din profil på få minutter og begynd at tjene penge.

Frisør jobs er svære at finde
Frisørfaget går langt tilbage og der er stadig den dag i dag et stort behov for frisører i hele verden. Dog har mange frisører svært ved at finde arbejde og mange må skifte job pga. fysiske skader. Konkurrencen er hård og det er dyrt at starte op som frisør med en salon eller stoleleje.

Kom i gang med Pilors for 0 kr.
Med Pilors har du som frisør ingen risiko, da det er gratis at oprette sig som frisør. Du bliver synlig for mange tusinde brugere i vores App, uden at betale for det. Først når du tjener penge, betaler du et gebyr til Pilors. Transaktionsgebyret er på 20% og fratrækkes automatisk dine betalinger, inden vi udbetaler din indtjening til dig. Det betyder at du aldrig vil modtage en regning fra os som skal kalkuleres ind i din økonomi og spares op. Det beløb vi udbetaler til dig er kun dit.

Arbejd hjemmefra uanset tidspunkt
I modsætning til det gængse frisør job, kan du med Pilors arbejde hjemmefra uanset tidspunkt på døgnet. Hvis du ønsker at tage imod kunder kl. 23, så er det helt op til dig.

Slip for dyr leje af stol
Når du vil starte som selvstændig frisør, kan du enten vælge at åbne en salon eller at leje en stol i en eksisterende salon. Som salonejer har du visse udfordringer ift. etableringsomkostningerne så som depositum, indretning samt de løbende driftomkostninger.

Hvis du vælger at leje en stol i en salon, så koster det typisk fra 5.000 kr. og helt op over 20.000 kr., afhængig af beliggenhed og kundestrøm. Hertil tager mange saloner et gebyr på op imod 20% af din omsætning. Visse saloner tilbyder en model hvor du betaler 40-60% af din omsætning, uden fast pris på leje af stolen. Uanset hvordan man vender og drejer det, så kan dit frisør job meget nemt gå hen og blive en økonomisk hovedpine for dig, hvis du vælger at binde dig til en lejeaftale af en dyr stol.

Med Pilors er der ingen faste omkostninger. Vi viser kunderne direkte til dig, uden et dyrt abonnement eller nogen form for binding. Dermed kan du have ro i maven uanset hvor mange kunder du tager imod.