Skal du klippes?

Find frisør – Book klipning – betal via App


Gå til frisøren
Når det passer dig bedst


Pilors gør det nemmere for dig at gå til frisøren. Du booker din frisør direkte i vores App og betalingen sker automatisk efter din behandling. Du finder nemt din fortrukne frisør gennem vores App og booker med et enkelt klik.

Så nemt er det for dig at bruge Pilors

- i 3 helt simple steps kan du blive klippet.

Hent appen og opret dig gratis i Pilors

Find en frisør i nærheden og book

Anmeld frisøren efter klipningen

Vil du være en del af Pilors?

Download appen i dag - og bliv klippet!


Find frisør, book en tid, bliv klippet, færdig


Hvad er det vigtigste for dig, når du skal finde en frisør? Er det prisen, tiden eller afstanden? Med Pilors bestemmer du helt selv hvad du vægter tungest, når du skal finde en frisør. Vores frisører er klar til at modtage din booking uanset tid og sted. Med ganske få klip kan du få styr på håret, uanset tid og sted.

Hvad er Pilors?
Pilors er verdens første og største frie markedsplads for frisører. Her kan frisørerne oprette en profil og blive synlige for tusindvis af kunder på et øjeblik. Når du har brug for en behandling, så åbner du blot Pilors App'en og finder den frisør som du synes bedst om. Det kan være at du gerne vil finde en frisør som er tæt på dig, du er måske mest bevidst om prisen eller du prioriterer måske at det skal være her og nu. Uanset hvad der er vigtigst for dig, så finder du din frisør på Pilors. Alle kunder har desuden efter hver behandling mulighed for, at give frisøren en bedømmelse. Dermed kan du altid se hvad andre kunder synes om netop den frisør som du måske gerne vil booke. Husk derfor altid at bedømme din frisør på Pilors, så vi kan sikre at vi kun har de bedste frisører online.

Book en behandling på få sekunder
Når du har fundet den helt rigtige frisør, skal du blot vælge hvilken ydelse du ønsker (Dameklip, herreklip, børneklip etc.) og herefter afgive din booking med det ønskede tidspunkt. Herefter modtager du en bekræftelse når frisøren har godkendt din booking og du kan navigere til frisøren via GPS i din telefon. Nemt ikke?

Så snart din behandling er overstået, afslutter frisøren din ordre via App'en og din betaling gennemføres automatisk. Ja, så simpelt er det.